Rektör Alma, Asfalt Plenti Tesisi Açılışına Katıldı

Iğdır Valiliği İl Özel İdaresi tarafından 46 milyon TL bedelle satın alınan Asfalt Plenti Tesisinin açılışı yapıldı.

Rektör Alma, Asfalt Plenti Tesisi Açılışına Katıldı

Açılışa Iğdır Ak Parti Milletvekili Cantürk Alagöz, Iğdır Valisi Ercan Turan, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmalarını Vali Turan ve Milletvekili Alagöz gerçekleştirdi.

Yapılan konuşmalarda, tesisin hem kamu kaynaklarından tasarruf sağlayacağı hem de şehrimiz daha modern ve uzun ömürlü yollarla buluşturulacağı ifade edildi.

Asfalt Plenti Tesisi, yapılan konuşmaların ardından dualarla hizmete alındı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 12 Kasım 2023

Rektör Alma, Ankara’da “Yükseköğretimde Uluslararası Görünürlüğün Artırılması Toplantısı”na Katıldı
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Hacettepe Üniversitesi Tunçalp Özgen Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen “Yükseköğretimde Uluslararası Görünürlüğün Artırılması Toplantısı”na katıldı.