Rektör Alma, DAKAF24 Ekibine Teşekkür Belgesi Takdim Etti

Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF24) Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin ev sahipliğinde Üniversitemizin paydaşlığında tamamlandı.

Rektör Alma, DAKAF24 Ekibine Teşekkür Belgesi Takdim Etti

Fuarın ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF24) ekibini makamında ağırlayarak teşekkür belgesi takdim etti.

Rektör Alma, fuarın başarıyla tamamlanmasında emeği geçen DAKAF24 ekibine sarf ettikleri özveri için teşekkür ederek başarılar diledi.

Rektör Alma, "DAKAF24, öğrencilerimizin iş dünyasıyla buluşmalarına vesile oldu. Üniversiteler, kamu ve özel sektör kuruluşları ve meslek odalarının tanıtım stantları açtığı fuarda, Üniversitemizin stantlarına gerçekten yoğun ilgi vardı. Ürettiğimiz kozmetik, sağlık, temizlik ve el sanatları ürünlerini stantlarımızda tanıttık. Ayrıca yapay zekâ uygulamaları, ilk ve acil yardım eğitimleri, hidrojenli su terapisi, performans sanatları ve tuz terapisi üzerine yaptığımız çalışmalarla da çok yönlü bir üniversite olduğumuzu fuarda bir kez daha gösterdik. Organizasyonda Iğdır Üniversitesi rüzgârı estiğini söyleyebilirim. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisine ve organizasyona ev sahipliği yapan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’ne ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 5 Ocak 2024

Ziraat Fakültesinde Hazırlanan Proje TÜBİTAK Tarafından Desteğe Layık Görüldü
Prof. Dr. Süleyman Temel’in yürütücülüğünde hazırlanan “Alternatif Kaba Yem Kaynağı Olarak Değerlendirilebilecek Bazı Halofit Türlerin Fenolojik Dönemlerine Göre Verim ve Yem Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi” başlıklı proje, Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenmeye layık görüldü.