Rektör Alma, DAKAF’24 Kapsamında Ziyaretler Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF’24) öncesinde şehrimizde faaliyet gösteren önemli üretim tesislerini ziyaret etti.

Rektör Alma, DAKAF’24 Kapsamında Ziyaretler Gerçekleştirdi

DAKAF’24 etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde Rektör Alma, yerel işletmelerle iş birliği ve öğrencilere yönelik kariyer olanakları konularında görüşmeler gerçekleştirdi.

Ziyaretler sırasında işletmelerin Doğu Anadolu Kariyer Fuarı'na destek vermeleri konusunda görüş alışverişinde bulunan Rektör Alma, öğrencilere iş dünyası ile daha yakın bir bağ kurma fırsatı sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma fabrika ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, "Iğdır Üniversitesi olarak öğrencilerimizin iş dünyasıyla erken aşamada tanışmalarını ve sektörlerdeki gelişmeleri yakından takip etmelerini önemsiyoruz. Bu kapsamda, 2-4 Ocak’ta Van’da gerçekleşecek "DAKAF’24 etkinlikleri öncesinde şehrimizde faaliyet gösteren önemli fabrikaları ziyaret ederek iş birliği imkânları ve kariyer fırsatları konusunda görüşmeler gerçekleştirdik. Amacımız öğrencilerimizi, iş dünyasının dinamikleriyle buluşturarak onlara daha sağlam bir kariyer temeli oluşturmak." ifadelerini kullandı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 28 Aralık 2023

Üniversitemizin TÜBİTAK’taki Büyük Başarısı YÖK Raporunda!
Üniversitelerin kendilerine ait geçmiş verileri dikkate alınarak yapılan hesaplamalara göre Iğdır Üniversitesi, TÜBİTAK projeleri sayısında en istikrarlı başarı gösteren ilk 3 üniversite arasında yer aldı.