Rektör Alma'dan Cezayirli Araştırmacı Khadidja'ya Sertifika Takdimi

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Cezayir’den Üniversitemize bilimsel araştırma yapmak için gelen Dehimi Khadidja'ya sertifikasını takdim etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen törende Khadidja ile bir süre sohbet eden Rektör Alma, araştırmacıya çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemizin Cezayir'deki üniversiteler ve bilim insanlarıyla uzun süredir devam eden iş birliği olduğuna dikkat çeken Rektör Alma, "Alanında yetkin akademisyenlerimiz ve gelişmiş laboratuvar olanaklarımız sayesinde her geçen gün yurtdışındaki bilim insanları için daha fazla cazibe merkezi oluyoruz. Burada yürüttüğümüz ortak çalışmalar,  uluslararası alandaki tanınırlığımızın artmasına da önemli katkılar sunuyor. Bugün Sayın Dehimi Khadidja da çalışmalarını tamamlayarak sertifikasını aldı. Sayın Khadidja'yı tebrik ediyorum ve bilimsel çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Sağlık Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erenler'in de hazır bulunduğu sertifika töreni, günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 17 Kasım 2023

Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Öğrencilerimizden TİGEM’e Teknik Gezi
Üniversitemiz Tuzluca Meslek Yüksek Okulu Laborant ve Veteriner Sağlık programı öğrencileri, Iğdır’ın Aralık ilçesinde bulunan Kazım Karabekir Tarım İşletmesi Müdürlüğü’ne (TİGEM) teknik gezi düzenledi.