Rektör Alma'dan Şehit Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu'na Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti.

Yurtta kalan öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Alma, öğrencilere güvenli, rahat, huzurlu ve ekonomik koşullarda bir eğitim ortamı sunmak adına büyük bir özveriyle çalıştıklarına dikkat çekti.

Bu yıl hizmete açılan 2 bin 400 kapasiteli Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nun hayırlı olması temenilerinde bulunan Rektör Alma, "Öğrencilerimizin barınma ihtiyacını büyük oranda karşılayan yurdumuzun yetişmesi için olağanüstü gayret sarf eden Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğümüze Üniversitemiz adına tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Rektör Alma’ya ziyaretinde Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi ile Sağlık Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erenler eşlik etti.

Basın Yayın 15 Ekim 2023

Rektör Alma, Spor Bilimleri Fakültemizde Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Spor Bilimleri Fakültemizde eğitim gören öğrencilerle sınıf ortamında bir araya geldi.