Rektör Alma, Hoşhaber Belediye Başkanı Osman Toka’ya Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Hoşhaber Belediye Başkanı Osman Toka’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Görüşmede, üniversite ve belediye arasında iş birliğinin güçlendirilmesi ve ortak projeler geliştirilmesi konuları ele alındı.

Ziyaret kapsamında Rektör Alma, Osman Toka’ya yeni görevinde başarılar diledi ve belediyenin çalışmalarında her zaman destek olacaklarını belirtti.

Başkan Toka ise Rektör Alma’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Iğdır Üniversitesinin sağladığı destek ve iş birliği için teşekkür etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 28 Haziran 2024

İhtisas Üniversitemizde “Süperkritik Karbondioksit Ekstraksiyon Cihazı” Hizmete Girdi!
“Katma Değeri Yüksek Tarımsal Ürünler” alanında ihtisaslaşan Üniversitemizde “Süperkritik Karbondioksit Ekstraksiyon Cihazı” hizmete girdi.