Rektör Alma,  "Hz. Fatıma'nın (S.A) Kutlu Doğumu Ve Dünya Müslüman Kadınlar Günü" Programına Katıldı

Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Iğdır İl Temsilcisi tarafından "Hz. Fatıma'nın (s.a) Kutlu Doğumu ve Dünya Müslüman Kadınlar Günü" adlı program düzenlendi.

Rektör Alma,  "Hz. Fatıma'nın (S.A) Kutlu Doğumu Ve Dünya Müslüman Kadınlar Günü" Programına Katıldı.

Programa Iğdır Valisi Ercan Turan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemine yönelik konuşmalar dernek temsilcileri ve Vali Turan tarafından gerçekleştirildi.

Program protokol konuşmalarının ardından ilahi ve duaların okunmasıyla sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 8 Ocak 2024

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Öğrencilerimiz Iğdır İtfaiye Müdürlüğünde Eğitim Faaliyeti Gerçekleştirdi
Üniversitemizin Mülkiyet Koruma ve Güvelik Bölümü, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Öğrencilerimizin mesleki eğitimlerini geliştirmeleri amacıyla Iğdır İtfaiye Müdürlüğü ile ortak uygulamalı eğitim programı düzenlendi.