Rektör Alma Iğdır FM’e Konuk Oldu

​Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, şehrimizin yerel radyo istasyonu Iğdır FM’de Üniversitemizdeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Programda Üniversitemizdeki güncel gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulunan Rektör Alma, Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla Şehit Bülent Yurtseven Kampüsümüzde faaliyete giren 2700 kişilik kız öğrenci yurdunun yanı sıra, 38 farklı ülkeden yaklaşık bin civarı yabancı öğrenci ile toplamda öğrenci sayısının 15.000'i aştığını vurguladı.

Üniversitemizde faaliyete giren Serhat Teknopark’a yoğun ilgi olduğundan bahseden Rektör Alma, başta Üniversitemiz tarafından Aselsan’a bomba imha robotları üretimi olmak üzere yeni proje ve firma başvurularının devam ettiğini ifade etti.

Program kapsamında Iğdır Üniversitesini Geliştirme Vakfı ve faaliyetlerinden de söz eden Rektör Alma, birçok öğrenciye burs desteği sağladıklarını anımsattı.

Son ola​rak Üniversitemiz bünyesinde hizmet veren Hayvan Hastanesi, online satış sitesi, Tuz Terapi Merkezi gibi birçok faaliyet ve uygulama hakkında da bilgilendirme yapmasının ardından program sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 14 Kasım 2023

Üniversitemizden "Sa’di-i Şirazi" Paneli ve Filistin’e Destek Çağrısı!
Üniversitemizde düzenlenen “Sa’di-i Şirazi” panelinde Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekildi.