Rektör Alma, İlim Yayma Cemiyeti İftar Yemeğine Katıldı

İlim Yayma Cemiyeti Iğdır Şubesi, ilimizde öğrenim gören öğrenciler için iftar yemeği düzenledi.

Rektör Alma, İlim Yayma Cemiyeti İftar Yemeğine Katıldı

Programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selahattin Çelebi ve Prof. Dr. Recep Gülşen, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Program kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte orucunu açan Rektör Alma, yemeğin ardından Türkiye’nin farklı bölgelerinden Iğdır’a gelen öğrenciler ile sohbet ederek sorun ve talepleri dinledi.

Sohbet sırasında öğrencilerle birlikte oruç açmanın mutluluk verdiğine dikkat çeken Rektör Alma, Ramazan ayının ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 2 Nisan 2024

Emekli Albay Cengiz Şeyran ve Aralık İlçesi Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şeyran’dan Rektör Alma’ya Taziye Ziyareti
Emekli Albay Cengiz Seyhan ve Aralık İlçesi Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Seyran, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya taziye ziyaretinde bulundular.