Rektör Alma, İlim Yayma Cemiyetinin İftar Yemeğine Katıldı

İlim Yayma Cemiyeti Iğdır Şubesi, ilimizde öğrenim gören uluslararası öğrenciler için iftar yemeği düzenledi.

Rektör Alma, İlim Yayma Cemiyetinin İftar Yemeğine Katıldı

Programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Vali Yardımcısı Ömer Said Karakaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, öğrencilerimiz ile iftar programlarında buluşmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda Rektör Alma, İlim Yayma Cemiyeti Iğdır Şubesi tarafından ilimizde öğrenim gören uluslararası öğrenciler için düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Oruçların açılmasının ardından Kadir Gecesi dolayısıyla Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dualar edildi.

İftar boyunca öğrencilerle sohbet eden ve sorularını yanıtlayan Rektör Alma, öğrencilerimize kapılarının her zaman açık olduğunu bir kez daha vurguladı.

Rahmet, bereket, mağfiret ve oruç ayı olan Ramazan’ın ve Kadir Gecesi’nin önemine dikkat çeken Rektör Alma, "Kadir Gecesi, duaların kabul edildiği mübarek bir gecedir. Bu özel gecenin manevi atmosferinde bir araya gelerek iftar yapmak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek açısından anlamlıdır. Tüm öğrencilerimize ve İlim Yayma Cemiyeti'ne teşekkür eder, Kadir Gecesi'nin hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi.

Program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 5 Nisan 2024

Rektör Alma, "Polis Haftası" Etkinliklerine Katıldı
Iğdır'da Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mevlit programı düzenlendi.