Rektör Alma, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar'ı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar'ı makamında ziyaret etti. Görüşme kapsamında iki üniversite arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve gelecekte ortak projeler geliştirilmesi adına önemli konular ele alındı.

Rektör Alma, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar'ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “2023 Yılı TÜBA-GEBİP Yıllık Değerlendirme Toplantısı”na katıldı.

Toplantının ardından ziyaretlerine devam eden Rektör Alma, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar ile bir araya geldi.

İki Rektör arasındaki görüşmede; bilim, kültür ve sanat alanlarında ortak etkinlikler düzenleme, araştırma projeleri geliştirme ve öğrenci değişim programları gibi konularda iş birliğinin artırılması gibi gelecek planları görüşüldü.

Ziyaret sırasında Rektör Alma, Mersin Üniversitesinin akademik başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek iki üniversite arasındaki bilgi ve deneyim paylaşımının önemine vurgu yaptı.

Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Üniversitemizle güçlü bir iş birliği ve dayanışma içinde olma arzusunu dile getirdi.

Ziyaret, başarı dilekleri ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 21 Kasım 2023

Karakoyunlu Kaymakamı Nurettin Yavuz’dan Rektör Alma’ya İade-i Ziyaret
Geçtiğimiz aylarda Karakoyunlu Kaymakamlığına atanan Nurettin Yavuz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya iade-i ziyarette bulundu.