Rektör Alma, “Muharrem Ayı Anma Programı”na Katıldı

Iğdır Valiliği himayesinde   İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün organizasyonuyla “Muharrem Ayı Anma Programı” düzenlendi.

Rektör Alma, “Muharrem Ayı Anma Programı”na Katıldı

Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Vali Yardımcısı Abdulkadir Şahin, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Kerbela hadisesinin neden ve nasıl meydana geldiğine dair konuşmalar gerçekleştirildi.

Programda ayrıca "Çocuk Dünyasında Kerbela" ve "Kadın Gözüyle Kerbela" konularında sunumlar yapıldı.

Program, sinevizyon gösterileri ve şiirler sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 21 Temmuz 2024

Üniversitemiz ile Endonezya Malikussaleh University Arasında Mou ve Erasmus Protokolü İmzalandı!
Üniversitemiz ile Endonezya'da bulunan Malikussaleh University arasında akademik ve eğitim hususlarında iş birliği sağlamak üzere MoU (Memorandum of Understanding) ve Erasmus anlaşması imzalandı.