Rektör Alma, "Nime-i Şaban” Programına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Hz. Mehdi (a.f.)’nin doğum günü münasebetiyle düzenlenen "Nime-i Şaban" programına katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Hz. Mehdi (a.f.)’nin doğum günü münasebetiyle düzenlenen "Nime-i Şaban" programına katıldı.

Iğdır Ehlibeyt Alimleri Derneği tarafından Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in torunu Hz. Mehdi (a.f.)’nin doğum günü münasebetiyle "Nime-i Şaban" programı düzenlendi.

Programa, Iğdır Valisi Ercan Turan, Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, il protokolü, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 26 Şubat 2024

Rektör Alma, "Ulaşım ve Trafik Sorunlarının Çözümü Çalıştayı”na Katıldı
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, “Iğdır’ın Geleceğine Yönelik Ulaşım ve Trafik Sorunlarının Çözüm Çalıştayı”na katıldı.