Rektör Alma'nın Kadir Gecesi Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Rektör Alma'nın mesajı şu şekilde;

"Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olarak ifade edilen mübarek Ramazan-ı şerifin son günlerini idrak ederken, Rabbimizin Kur’an-ı Kerim’de “Bin aydan daha hayırlıdır” buyurduğu Kadir Gecesi’ne ulaşmanın huzurunu, sevincini yaşıyoruz.

Bu özel gece, Kuran-ı Kerim’in nuruyla aydınlanan, duaların ve tövbelerin en çok kabul gördüğü, rahmet ve mağfiretin coştuğu müstesna gecedir. Birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, komşularımızla, akrabalarımızla, tüm toplumumuzla kaynaştığımız özel bir zamandır.

Bu mukaddes gecenin ve Ramazan-ı şerifin hepimiz için hayırlı ve bereketli olmasını diliyor, tüm insanlık alemine, Gazze’ye, Doğu Türkistan’a huzur ve barış getirmesini Yüce Rabb'imden niyaz ediyorum."

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 5 Nisan 2024

Halk Bankası Iğdır Şube Müdürü Erkan Güven'den Rektör Alma’ya Taziye Ziyareti
Halk Bankası Iğdır Şube Müdürü Erkan Güven, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya taziye ziyaretinde bulundu.