Rektör Alma, Öğrencilerle Kütüphanede Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Mediko-Sosyal binasında Fuat Sezgin Kütüphanesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Rektör Alma, Öğrencilerle Kütüphanede Bir Araya Geldi

Öğrencilere akademik kariyerlerinde daha başarılı olmaları için çeşitli tavsiyelerde bulunan Rektör Alma, ayrıca final sınav dönemi olması nedeniyle öğrencilere başarılar diledi.

Üniversite yönetimi olarak öğrencilerin memnuniyetini daima ön planda tuttuklarını ifade eden Rektör Alma, “Öğrencilerimize eğitim-öğretim faaliyetleri başta olmak üzere barınma, ulaşım, beslenme ve sosyal olanaklar açısından en iyi imkânları sunma gayreti içerisindeyiz.” dedi.

Rektör Alma’nın ziyaretinin ardından Üniversitemiz tarafından öğrencilerin sınav stresini hafifletmek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla "Çorba Günü" etkinliği de düzenledi.

Etkinlik kapsamında öğrencilere çorba ikramında bulunuldu.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 9 Ocak 2024

Milli Savunma Üniversitesi Rektör Yardımcısı Serdar Salman’dan Rektör Alma’ya Ziyaret
Milli Savunma Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serdar Salman ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya ziyarette bulundu.