Rektör Alma “ÖSYM Başkanlığı Genel İstişare ve Eğitim Toplantısı”na Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, “ÖSYM Başkanlığı Genel İstişare ve Eğitim Toplantısı”na katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, “ÖSYM Başkanlığı Genel İstişare ve Eğitim Toplantısı”na katıldı.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy başkanlığında 9-11 Şubat 2024 tarihlerinde “Genel İstişare ve Eğitim Toplantısı” yapıldı.

Antalya'da düzenlenen toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma da yer aldı.

ÖSYM'nin sınav süreçlerini daha da geliştirmek ve sınavlara katılan öğrencilerin memnuniyetini artırmak amacıyla yapılan toplantıda, ÖSYM'nin 50. yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler paylaşıldı.

Sınavların sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesine yönelik eğitim ve istişarelerin yapıldığı toplantı, katılımcılara belgelerinin takdim edilmesinin ardından son buldu.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 13 Şubat 2024

Üniversitemiz, Yeni İhtisas Ürünü Olan ‘’Tırnak Ve Cilt Bakım Yağı’’nı Piyasaya Çıkardı!
“Katma Değeri Yüksek Tarımsal Ürünler” alanında ihtisaslaşan Üniversitemiz, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek kozmetik ürünlerinde “Tırnak ve Cilt Bakım Yağı”nın seri üretimine başladı.