Rektör Alma, "Polis Haftası" Etkinliklerine Katıldı

Iğdır'da Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mevlit programı düzenlendi.

Rektör Alma, "Polis Haftası" Etkinliklerine Katıldı

Iğdır'da Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mevlit programı düzenlendi.

Merkez Cami’nde düzenlenen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma,  il protokolü, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda görevleri başında şehit düşen Polis Teşkilatı mensupları başta olmak üzere tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu.

Ülkemizin huzur ve güvenliği için canlarını ortaya koyan, fedakârlıklarıyla örnek olan polislerimizin, milletimizin güven duyduğu birer kahraman olduğunu belirten Rektör Alma, "Bu vesileyle, Türk Polis Teşkilatı'mızın 179. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Mevlit programı, Cuma Namazı çıkışı bayramlaşma töreni ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 5 Nisan 2024

Rektör Alma'nın Kadir Gecesi Mesajı
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.