Rektör Alma, "Polis Haftası" Etkinliklerine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla Iğdır'da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunma Töreniyle başlayan programa Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, İl Emniyet Müdürü Erden Sakarya, il protokolü, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk Sunma Töreninin ardından Vali Ercan Turan'ın da katılımıyla, şehit kabirleri ziyaret edildi.

Son olarak şehit aileleri, gaziler ve emekli Emniyet mensupları onuruna İl Emniyet Müdürlüğü tarafından iftar yemeği düzenlendi.

İl Emniyet Müdürü Erden Sakarya'nın ev sahipliğinde düzenlenen programa Vali Ercan Turan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selahattin Çelebi, il protokolü, şehit aileleri, gaziler ve teşkilat mensupları katıldı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 10 Nisan 2024

Rektör Alma'nın Ramazan Bayramı Mesajı
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.