Rektör Alma, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nda Kalan Öğrencilerle Bayramlaştı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Ramazan Bayramı'nda Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek öğrencilerimiz ile bayramlaştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti.

Bayram süresince ailelerinden uzakta olan öğrencilere moral veren Rektör Alma, onlarla tek tek sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Üniversite yönetimi olarak öğrencilerin memnuniyetini daima ön planda tuttuklarını ifade eden Rektör Alma, “Biz Iğdır Üniversitesi olarak büyük bir aileyiz. Bugün burada sizlerle bayramı geçirmekten çok mutluyum. Her zaman yanınızdayız. Taleplerinizi bizlere iletmekten asla çekinmeyin.” dedi.

Bayramların mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının daha da güçlendiği günler olduğunu anımsatan Rektör Alma, “Tüm öğrencilerimizin, akademik-idari personelimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 15 Nisan 2024

YÖK Başkanı Erol Özvar'ın Katılımıyla "Üniversite Rektörleri Bayramlaşma Programı" Yapıldı
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın davetiyle çevrim içi ortamda düzenlenen "Üniversite Rektörleri Bayramlaşma Programı"na katıldı.