Rektör Alma, Şehitlerimiz ve Gazze için Yapılan Yürüyüşe Katıldı

İlimizde, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki çatışmada şehit olan askerler ile Gazze'de hayatını kaybedenler yürüyüş düzenlendi.

Rektör Alma, Şehitlerimiz ve Gazze için Yapılan Yürüyüşe Katıldı

Yürüyüşe Iğdır Valisi Ercan Turan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüş kapsamında Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki çatışmada şehit olan askerler ile Gazze'de hayatını kaybedenler için Kur'an-ı Kerim ve dua okundu.

Iğdır Belediye Meydanı’ndan Millet Bahçesi’ne kadar Türk ve Filistin bayraklarıyla yürüyen vatandaşlar, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde askerlerin şehit edilmesi ile İsrail’in Gazze’ye saldırılarına tepki gösterdi.

Rektör Alma, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 26 Aralık 2023

KOSGEB İl Müdürü Mustafa Öztaş’tan Rektör Alma’ya Veda Ziyaret
T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Iğdır İl Müdürü Mustafa Öztaş, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya veda ziyaretinde bulundu.