Rektör Alma, Uluslararası Öğrenciler ile İftar Sofrasında Buluştu

Üniversitemiz bünyesinde öğrenim gören uluslararası öğrencilere yönelik olarak iftar programı düzenledi.

Rektör Alma, Uluslararası Öğrenciler ile İftar Sofrasında Buluştu

Üniversitemiz bünyesinde öğrenim gören uluslararası öğrencilere yönelik Öğrenci Dekanlığımız tarafından iftar programı düzenledi.

Uygulama Otelindeki programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi, Öğrenci Dekanı Öğr. Gör. Hakan Güngör, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Programda uluslararası öğrencilerin Üniversitemize olan yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma, yabancı öğrencilerin Iğdır’daki yaşamlarını ve Iğdır Üniversitesindeki eğitim hayatlarını kolaylaştırmak için her türlü çabayı gösterdiklerini kaydetti.

Yabancı öğrencilerle ülkeleri, Türkiye ve Iğdır hakkındaki izlenimleri, Iğdır Üniversitesindeki eğitim olanakları hakkında sohbet eden Rektör Alma, öğrencilerin ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek onlar için daha uygun şartlar ve yeni imkânlar oluşturmaya çalışacaklarını belirtti.

Uluslararası öğrenciler ise Iğdır Üniversitesinde gördükleri misafirperverlik ve Rektör Alma’nın kendilerine gösterdiği yakın ilgi için teşekkürlerini ilettiler.

Program, oruçların açılmasının ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 4 Nisan 2024

Vali Yardımcısı Akın Oruç’tan Rektör Alma’ya Taziye Ziyareti
Iğdır Vali Yardımcısı Akın Oruç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya taziye ziyaretinde bulundu.