Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Rektör Alma, Vali Ercan Turan İçin Düzenlenen Karşılama Törenine Katıldı

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Iğdır’a Vali olarak atanan Ercan Turan için karşılama töreni düzenlendi.

Rektör Alma, Vali Ercan Turan İçin Düzenlenen Karşılama Törenine Katıldı

Iğdır Valiliği önünde gerçekleşen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Burada yapılan törende ilk olarak tören mangasını selamlayan Vali Turan, karşılama töreninde hazır bulunan İl protokol üyeleri, daire amirleri ve valilik personeli ile tanıştı.

Tanışmanın ardından Valilik Şeref Defterini imzalayan Vali Turan, burada basın mensuplarına günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Konuşmasına kendisini bu göreve atayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini sunarak başlayan Vali Turan, "Şahsımı bu göreve layık görerek görevlendiren, hemşerilerime hizmet etme fırsatı veren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya'ya şükranlarımı arz ediyorum. Tarihi ile kültürü ile stratejik konumuyla büyük bir potansiyele sahip, 3 ülkeye sınırı olan serhat şehri Iğdır'ımıza sizler ile beraber hizmet ediyor olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Eğitimden spora, tarımdan hayvancılığa, çevre ve şehircilikten sosyal yaşama ve daha birçok alanda planlanmış ve aynı zamanda yürütülmekte olan çalışmaların takibini titizlikle yürüteceğiz" ifadelerini kullandı.

Program, Vali Turan'ın konuşmasının ardından makama geçiş ile sona erdi.


Basın Yayın 18 Ağustos 2023
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
YKS 2023’de Üniversitemize Büyük İlgi!
Üniversitemiz, 2023 YKS yerleştirme sonuçlarına göre okul birincisi ve 34 yaş üstü kadın kontenjanı eklendiğinde önlisans programlarında yüzde 103,51, lisans programlarında ise yüzde 100,92 yerleşme oranlarına ulaştı.