Rektör Alma’dan Belediye Başkan Yardımcısı Ulaş Avşar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine atanan Ulaş Avşar’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Avşar, Iğdır Üniversitesinin çalışmalarının toplum nezdinde takdirle karşılandığını söyleyerek Rektör Alma’nın özverili yaklaşımları sayesinde üniversitede çok daha güzel işler yapılacağına inandığının mesajını verdi.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ise Belediye Başkan Yardımcısı Ulaş Avşar’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Iğdır Üniversitesinin gelişmesinin Iğdır'daki bütün kurumlarla yapılacak olan ortak projelerle daha da hızlanacağını sözlerine ekleyen Rektör Alma, üniversitenin her geçen gün daha da gelişerek büyüdüğünü ifade etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 6 Ekim 2023

Rektör Alma ve 2 Akademisyenimiz “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” Listesinde!
Stanford Üniversitesinin her yıl dünyanın en etkili bilim insanlarını sıralandığı listeye, bu yıl Üniversitemizden Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Doç. Dr. Aliihsan Şekertekin ve Doç. Dr. Fikret Türkan girmeyi başardı.