Rektör Alma’dan Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Tingiş’e Hayırlı Olsun Ziyareti

IRektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne  atanan Ahmet Tingiş'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Ahmet Tingiş'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Görüşmede Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi (TUAM) Müdürü Doç. Dr. Ramazan Gürbüz de  hazır bulundu.

Ziyaret kapsamında Üniversitemiz ile Iğdır Tarım Ve Orman İl Müdürlüğü arasında tarım ve hayvancılık alanında yapılmakta olan ve hazırlık aşamasındaki projeler masaya yatırıldı.

Görüşmenin ardından Rektör Alma, Tingiş'e yeni görevinde başarılar dileyerek iş birliği ve koordinasyonun önemine vurgu yaptı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Tingiş ise ki kurum arasındaki iş birliğinin daha da güçlenerek devam edeceğini belirtti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ve başarı dilekleri ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 21 Şubat 2024

Sosyal Pedagog Nejat Kalaycı’dan Rektör Alma’ya Ziyaret
Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Gangway e.v Spor Kulübünde görev yapan Almanya'nın önde gelen eğitmenlerinden Ekip Başkanı olan Sosyal Pedagog Nejat Kalaycı'yı ağırladı.