Rektör Alma’dan Iğdır Kadastro İl Müdürü Maral’a Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Kadastro Müdürü İl Fatih Maral’ı ziyaret etti.

Rektör Alma’dan Iğdır Kadastro Müdürü Maral’a Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Kadastro İl Müdürü Fatih Maral’ı ziyaret etti.

Kamusal İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Alaattin Yanardağ’ın da hazır bulunduğu ziyarette, kurumlararası iş birliği kapsamında planlanan projeler üzerine istişare edildi.

Rektör Alma, Maral’a nazik ziyareti için teşekkür ederken Maral da Rektör Alma’nın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Görüşme, karşılıklı iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 30 Ekim 2023

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de büyük bir coşkuyla kutlandı.