Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Rektör Alma’dan İl Emniyet Müdürlüğü’nün Bilgilendirme Stantlarına Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında kampüsümüzde açılan stantları ziyaret etti.

Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Üniversitemizde bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında stant açıldı.

‘SİBERAY Programı’ kapsamında açılan stantta siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması amacıyla öğrencilere el broşürleri dağıtıldı.

TEM personelleri tarafından ise öğrencilere 'El Ele Güvenli Geleceğe' projesi çerçevesinde örgütlerin gençliğe duyduğu ilginin sebepleri, terör örgütlerinin gençlerin hangi duygularını suiistimal ettiği ve kandırma metotları ile ilgili bilgi verildi.

Narkotik şube personelleri de 'Sağlıklı Bir Toplum Gençliğin Eseri Olacaktır' projesi çerçevesinde öğrencilere uyuşturucu madde bağımlılığı, uyuşturucuya başlama nedenleri, bağımlılık döngüsü, narkotik suçlarla mücadelenin önemi ve İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Uyuma' aplikasyonu hakkında bilgiler paylaştı.

Program kapsamında açılan stantları ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Emniyet personelleri ile bir süre sohbet ederek, öğrencileri bilgilendirmek amacıyla yapılan bu tür faaliyetlerin önemine dikkat çekti.

Rektör Alma ayrıca öğrencilerle de sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.


Basın Yayın 24 Ekim 2023
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Doç. Dr. Bulut, COST Aksiyon Programlarında Üniversitemizi Temsil Etti
Akademisyenlerimizden Doç. Dr. Menekşe Bulut, Slovakya’nın başkenti Bratislava’da gerçekleşen COST aksiyon programlarına Üniversitemizi temsilen katıldı.