Rektör Alma’dan Jandarma Kıdemli Albay Özkök’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Jandarma Kıdemli Albay Nihat Özkök’ü ziyaret etti.

Görüşmede Rektör Alma, Özkök’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Özkök de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nezaketi için Rektör Alma’ya teşekkürlerini iletti.

Kamusal İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Alaaddin Yanardağ'ın da hazır bulunduğu görüşme, iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi.

Basın Yayın 18 Eylül 2023

Rektör Alma, Yaz Spor Okulları Kapanış Programına Katıldı