Rektör Alma’dan Karakoyunlu Ata Ocağı’na Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Karakoyunlu'da İSTAD Başkanı Sefer Karakoyunlu'nun kendi evini dönüştürdüğü Ata Ocağı'nı ziyaret etti.

Adeta bir müzeyi andıran Ata Ocağı'nda Iğdır ve bölgeye ait kültürel ve tarihi sembolleri inceleyen Rektör Alma, Sefer Karakoyunlu'nun girişimini takdirle karşıladığını belirtti.

Rektör Alma ayrıca eğitim-öğretim döneminin başlaması ile birlikte öğrencilerin Ata Ocağı'nı ziyaret etmesine olanak sağlanması konusunda destek olacaklarını ifade etti.

Ziyaret, fotoğraf çekimi ve Rektör Alma'nın şeref defterine düşüncelerini aktarması ile sona erdi.

Basın Yayın 2 Eylül 2023

Dr. Seda Yalçın’dan Rektör Alma’ya Kitap Takdimi
Tuzluca Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Dr. Seda Yalçın, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya kitap takdiminde bulundu.