Rektör Alma’dan Üniversitemizde Çalışmalar Yapan Cezayirli Araştırmacılara Sertifika Takdimi

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Cezayir’deki Abbes Laghrour Üniversitesi, Kasdi Merbah Ouargla Üniversitesi ve Mustapha Stambouli Mascara Üniversitesinden bilimsel araştırma yapmak için Üniversitemize gelen araştırmacılara sertifikalarını takdim etti.

Cezayir’den Üniversitemize gelen bir grup bilim insanı, Sağlık Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erenler danışmanlığında Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (ALUM) çalışmalar yaptı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma da yoğun ve verimli bir sürecinden ardından çalışmalarını tamamlayan heyeti makamında kabul etti.

Araştırmacılara sertifikalarını takdim ederek başarı dileklerini ileten Rektör Alma, Üniversitemizin bilimsel potansiyelinin uluslararası iş birlikleri ile daha da güçlendirilmesinin bölgesel ve küresel ölçekte etkili araştırmalara imkân tanıdığına dikkat çekti.

Rektör Alma, “Cezayirli meslektaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği hem Üniversitemizin hem de Cezayir ile olan ilişkilerimizin daha da ileriye taşınması için önemli bir zemin olmuştur." dedi.

Konuşmasında Üniversitemiz Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezinin (ALUM) gelişmiş altyapısına da değinen Rektör Alma, “ALUM’daki altyapımız bilim insanlarının ihtiyaçlarına yanıt verecek ölçüde. Her geçen gün de altyapımızı güçlendirmeye devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Sağlık Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erenler'in de hazır bulunduğu sertifika teslim töreni, günün anısına fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 8 Kasım 2023

Üniversitemizde "8 Kasım Dünya Radyoloji Günü" Etkinliği Büyük İlgi Gördü
Üniversitemiz, sağlık alanında farkındalığı artırmak ve güncel gelişmeleri paylaşmak amacıyla "8 Kasım Dünya Radyoloji Günü" kapsamında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.