Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Rektör Alma’nın “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ilan ettiğimiz, son devletimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılına adım atıyoruz. “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesi ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefiyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bir asrı geride bıraktı. Atatürk, ‘Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet’i biz kurduk; onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.’ diyerek Türk Gençliğine duyduğu inanç ve güveni belirtmiş, Türk milletinin var olma mücadelesi olan bu anlamlı tarihi gençlerimize armağan etmiştir. Dün olduğu gibi bugün de Cumhuriyetimiz, gençlerin omuzlarında yükselecek ve asırlar boyunca yaşayacaktır. En önemli şiarımız; azim ve kararlılıkla Cumhuriyetimizi her yüzyılda çok daha güçlendirerek sonsuza kadar sürdürmek olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Nice yüz yıllara!”

Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma

Rektör


Basın Yayın 26 Ekim 2023
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Üniversitemizde “Türkiye Cumhuriyeti'nin Yüzüncü Yılı” Konulu Panel Düzenlendi
Üniversitemiz Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda “Türkiye Cumhuriyeti'nin Yüzüncü Yılı” konulu panel düzenlendi. Söz konusu panelde Cumhuriyetin kazanımları hakkında önemli mesajlar verildi.