Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Rektör Yardımcısı Çelebi, 2024 DAKAF Lansman Toplantısı'na Katıldı

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selahattin Çelebi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde 3-4 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşecek Doğu Anadolu Kariyer Fuarı'nın (DAKAF’24) lansman toplantısına katıldı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde 3-4 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşecek Doğu Anadolu Kariyer Fuarı'nın (DAKAF’24) lansman toplantısı, iş birliği olan üniversiteler, kamu kurumları, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla yapıldı.
 
Cengiz Andiç Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Dr. Selahattin Çelebi ile Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) Müdürümüz Öğr. Gör. Hakan Güngör de yer aldı.


Programın açılış konuşmalarının ardından DAKAF’24 ile ilgili beklenti ve önerilerin değerlendirilip konuşulduğu panel yapıldı.
 
Panel, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli’nin moderatörlüğünde fuar paydaşı üniversitelerden Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ve Rektör Yardımcısı Ferit İzci, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi, Hakkâri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Can Yılmaz ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kayri tarafından gerçekleştirildi. Panelde, paydaş üniversiteler ile birlikte salondaki kamu, kurum kuruluş ve sivil toplum örgüt temsilcileri, fuarla ilgili beklenti ve taleplerin yanı sıra yapılabilecek katkıları değerlendirip önerileri dile getirdiler. 


Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 


Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 14 Kasım 2023
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Rektör Alma Iğdır FM’e Konuk Oldu
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, şehrimizin yerel radyo istasyonu Iğdır FM’de Üniversitemizdeki son gelişmeleri değerlendirdi.