Rektör Yardımcısı Çelebi, Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Şiir Dinletisi”ne katıldı

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından  “Şiir Dinletisi” düzenlendi.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından  “Şiir Dinletisi” düzenlendi.

Programa Iğdır Valisi Ercan Turan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selahattin Çelebi, il protokolü ve davetliler katıldı.

Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda farklı meslek grupları tarafından seslendirilen birbirinden güzel şiirlere, şarkılar ile eşlik edildi.

Program, Kafkas Halk Oyunları gösterisiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 8 Aralık 2023

Rektör Alma, Üniversite-Sanayi İş Birliği Doğrultusunda Ziyaretlerini Sürdürüyor
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, üniversite-sanayi iş birliği doğrultusunda Saydam Tuz Fabrikası, Avelice Makina San. Ve Tic. A.Ş. ve Dmd Diamond Kapak Şirketini ziyaret etti.