Rektör Yardımcısı Çelebi, Memur-Sen Teşkilat Buluşması'na Katıldı

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selahattin Çelebi, Memur-Sen Iğdır İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Teşkilat Buluşması programına katıldı.

Memur-Sen Iğdır İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Teşkilat Buluşması programı kapsamında konfederasyona bağlı sendikaların şube yönetimleri, ilçe yönetimleri, işyeri temsilcileri ve komisyon üyeleri bir araya geldi.

Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın’ın katılımıyla gerçekleşen programda Iğdır Valisi Ercan Turan, AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selahattin Çelebi ve il protokol üyeleri de yer aldı.

Burada konuşan Genel Başkan Ali Yalçın, sendikalarının 32 yıllık mücadele süreci içerisinde istikametini bozmadan, derdi millet ve kendi millet olan bir teşkilat olduğunu söyledi.

Geçmişte memur ve işçi haklarıyla ilgili yaşanan sorunların çözümünü Memur-Sen'in sağladığını, mevcut sorunların çözümünün de Memur-Sen’de olduğunu ifade eden Yalçın, şöyle konuştu:

"Yeni sorunlar oluşturmamak için 31 Mart’ta doğru bir şey yapmak zorundayız çünkü geçen 31 Mart’ta, 2019’da CHP, HDP ve İYi Parti’nin aldığı belediyelerde 1400 memuru kapının önüne koydular. Biz onlar için Adana’da, Kırşehir’de, Odunpazarı’nda, Antalya’da, Esenyurt’ta eylem yaptık, eylem yapmadığımız yer kalmadı. O arkadaşlarımızın ekmeğiyle oynadılar, ekmek mücadelesini kucaklayacağız dediler ama kundakladılar. O arkadaşlarımızı biz mahkeme kararlarıyla geri döndürdük."

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 28 Mart 2024

Üniversitemizde “60. Kütüphane Haftası” Kapsamında Kitap Okuma Etkinliği Düzenlendi
Üniversitemiz, 25-31 Mart tarihleri arasında kutlanan 60. Kütüphane Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.