Rektör Yardımcısı Erşahin, Gaziler Günü Anma Programına Katıldı

Rektör Yardımcısı Erşahin, Gaziler Günü Anma Programına Katıldı​​

Iğdır Valiliği tarafından “Gaziler Günü” dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Programa Iğdır Vali Yardımcısı Ömer Said Karakaş, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabit Erşahin, il protokolü, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Zübeyde Hanım bulvarında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Ardından Iğdır Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Akdeniz ve Türkiye Halk Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Iğdır Şube Başkanı Orhan Severli tarafından günün anlam ve önemine yönelik konuşmalar yapıldı.

Program 1974 Kıbrıs Barış Harekâtına Katılanlar Dayanışma Derneği Başkanı İsmet Tağal'ın "Gazilerimize" adlı şiirin okunması ile son buldu.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 20 Eylül 2023

İlimizde, Ahilik Haftası Kapsamında Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi