Rektör Yardımcısı Gülşen, “Dünya Ali Asgar Günü” Programına Katıldı

Iğdır'da "Dünya Ali Asgar Günü" dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Rektör Yardımcısı Gülşen, “Dünya Ali Asgar Günü” Programına Katıldı

Programa Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Gülşen, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti, duaların okunması ve konuşmaların yapılmasıyla devam etti.

Söz konusu programda “Ali Asgar’ı Anma Günü”ne dair duygu ve düşüncelerini paylaşan Rektör Yardımcısı Gülşen, "Bugün dünyada Hz. Ali Asgar masumiyet ve masumiyetin simgesi haline gelmiştir. Hz. Ali Asgar suçsuz yere şehit edilmiştir. Hiçbir din, mezhep, inanış ve ideoloji suçsuz bir bebeğin öldürülmesini açıklayamaz. Bugün insanlığa düşen görev bu gerçeği dünyaya haykırmak ve Hz. Ali Asgar'ı unutturmamaktır." ifadelerini kullandı.

Program, ahd duası ve mersiyeler ile sona erdi.

Basın Yayın 21 Temmuz 2023

Rektör Alma, “TÜGVA 4. Iğdır İl Olağan Genel Kurulu”na Katıldı
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Iğdır 4. Olağan İl Genel Kurulu, Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda geniş katılımla gerçekleştirildi.