Rektör Yardımcısı Gülşen, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" Etkinliğine Katıldı

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Gülşen, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri kapsamında Iğdır Valiliği Öğretmenler Halk Oyunları Topluluğu tarafından düzenlenen programa katıldı.

Iğdır Valiliği bünyesinde 27 öğretmenin yer aldığı Halk Oyunları Topluluğu, farklı yörelere ait halay, zeybek ve horon gösterisiyle izleyicilere görsel bir şölen sundu.

Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Abdulkadir Şahin, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Gülşen, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 10 Haziran 2024

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Orbay’dan Rektör Alma’ya Ziyaret
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Orbay, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.