Rektör Yardımcısı Gülşen, Zengezur Konulu Konferansa Katıldı

Iğdır Belediyesi ve Iğdır Azerbaycan Dil, Tarih ve Kültür Birliğini Yaşatma ve Destekleme Derneği tarafından ”Zengezur’un Dünü ve Bugünü” konulu bir konferans düzenlendi.

Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen konferansa Iğdır Vali Yardımcısı Abdulkadir Şahin, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Gülşen, il protokolü, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program ilk olarak saygı duruşu, Türkiye ve Azerbaycan milli marşlarının okunması ve kısa film gösterimiyle başladı.

Ardından açılış ve protokol konuşmalarıyla devam eden programın son bölümünde ise konferansa geçildi.

Söz konusu konferansta Zengezur’un tarihi önemi ve gelecekteki süreci hakkında önemli paylaşımlar yapıldı.

Program, katılımcılara hediye takdimi ve toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 18 Ekim 2023

Öğrencilerimiz, Cumhuriyetin 100. Yılında Çanakkale’de!
Gençlik ve Spor Bakanlığı Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz öğrencilerine yönelik Çanakkale gezisi düzenlendi. Milli ve manevi değerlere bağlılıkları güçlendirmek amacıyla düzenlenen gezide öğrencilerimiz, Çanakkale Eceabat’ı ziyaret ettiler.