Resim Bölümü Öğrencilerimiz, Mezuniyetlerini Resim Sergisi ile Taçlandırdılar

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nde formasyon eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, mezuniyetlerini resim sergisi ile taçlandırdılar.

Resim Bölümü Öğrencilerimiz, Mezuniyetlerini Resim Sergisi ile Taçlandırdılar

Mediko Sosyal Binası’ndaki 8 Eylül Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Gülşen, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sadık Arslan ve mezun öğrenciler adına Esra Ökmen tarafından konuşmalar yapıldı.

Mezuniyet coşkusu yaşayan öğrencileri tebrik eden Prof. Dr. Gülşen, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Tören, konuşmaların ardından öğrencilere belgelerinin takdim edilmesi ve kep atılması seremonisi ile devam etti.

Mezuniyeti Resim Sergisi ile Taçlandırdılar

Törenin sonunda ise mezun öğrenciler tarafından düzenlenen resim sergisinin açılışı yapıldı.

Öğrenciler, büyük bir özveriyle hazırladıkları eserlerini Rektör Yardımcımız Recep Gülşen ve diğer ziyaretçilere tanıttılar.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 19 Ocak 2024

Üniversitemizde "Kitaplar ve Son Devir Kültür Tarihimizin Ayaklı Kütüphaneleri" Söyleşisi Düzenlendi
Medeniyet Akademisi öncülüğünde her hafta düzenlenen çevrimiçi söyleşilerin bu haftaki konuğu, Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Ali Karavelioğlu oldu.