Sağlık Bilimleri Fakültemizde Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı mezuniyet töreni, yoğun bir katılımla düzenlendi.

Sağlık Bilimleri Fakültemizde Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Gülşen, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erenler, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erenler, mezun öğrencilere seslenerek şunları kaydetti:

“Sevgili öğrencilerimiz, bugün burada sizlerin büyük bir gayret ve özveriyle tamamladığınız eğitiminizi kutlamak için toplandık. Sağlık alanında edindiğiniz bilgi ve becerilerle toplumumuza katkı sağlayacak olmanız bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Sizler, aldığınız eğitimle insan sağlığını koruma ve geliştirme yolunda önemli adımlar atacaksınız. Hepinizi tebrik ediyor, meslek hayatınızda başarılar diliyorum. Unutmayın ki bizler her zaman yanınızdayız ve sizleri desteklemeye devam edeceğiz.”

Ardından söz alan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Gülşen ise “Değerli mezunlarımız, bugün burada bulunmak benim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı. Eğitim hayatınız boyunca gösterdiğiniz azim ve kararlılığın meslek hayatınızda da devam etmesini diliyorum. Hepinizi yürekten kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde dereceye giren mezunlara plaket takdimi yapıldı.

Mezun öğrenciler, başarı belgelerini aldıktan sonra ise hep birlikte meslek andı okudular. Mezuniyet programı, kep atma töreninden sonra müzik coşkusu ve renkli görüntülerle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 22 Mayıs 2024

Üniversitemizde “Dünya Biyoçeşitlilik Günü” Programı
Üniversitemizde 22 Mayıs “Dünya Biyoçeşitlilik Günü” kapsamında “Biyoçeşitliliğin Doğru Kullanımı ve Sürdürülebilirliği” konulu panel ve sergi düzenlendi.