“Sağlık İçin Yürü” Sloganıyla Doğa Gezisi Düzenlendi

Üniversitemiz Genç Yeşilay Topluluğu, Yeşilay Iğdır Şubesi ve Geleceğe Umut Çocuk ve Gençlik Derneği tarafından “Sağlık için Yürü” sloganıyla doğa yürüyüşü düzenlendi.

“Sağlık İçin Yürü” Sloganıyla Doğa Gezisi Düzenlendi

Iğdır Üniversitesi’nin sürekli destek verdiği Yeşilay Iğdır şubesi ve Geleceğe Umut Çocuk ve Gençlik Derneği sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekmek için Iğdır’ın eşsiz manzara ve doğal yaşam alanlarında doğa gezisi düzenledi.

Arpaçay’ın kenarında kurulan Halıkışla Köyü’nde başlayan gezi, son yıllarda bölgede önemli bir popüler destinasyona dönüşen Tuzluca’daki tuz mağaralarında devam etti.

Tuzluca Tuz Terapi Merkezi içinde kurulan amfi tiyatroda sağlıklı yaşam için ve bağımlılıklarla mücadele için hep beraber mücadele etmenin önemine dikkat çeken kısa bir bilgilendirme toplantısı ile devam eden geziye, üye ve gönüllülerden oluşan 300 kişi katıldı.

Gezi, Gökkuşağı Tepeleri’nin ziyaret edilmesiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 7 Kasım 2023

Üniversitemiz ile Geleceğe Umut Çocuk ve Gençlik Derneği Arasında İş Birliği
Üniversitemiz ile Geleceğe Umut Çocuk ve Gençlik Derneği Arasında iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında sosyal sorunları ele alacak ve toplumsal fayda sağlayacak önemli projeler geliştirilecek.