Ahmet Sula ile İnsana "Yolculuk

Savaş Ay Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Rektör Alma’ya Ziyaret

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan Savaş Ay Anadolu Lisesinin öğrencileri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya ziyarette bulundular.

Savaş Ay Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Rektör Alma’ya Ziyaret

İlk olarak Üniversitemiz Suveren Kampüsü’nde bulunan derslikleri ve merkezi laboratuvarı gezen öğrenciler, ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ile bir araya geldiler.

Sedir odasında gerçekleşen ziyarette Rektör Alma, öğrencilere üniversitedeki mevcut bölümler ve gelecek yıllarda açılması düşünülen bölümler hakkında bilgi verdi.

Sohbet sırasında öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Rektör Alma, onlara üniversite hayatı ve kariyer planlamasıyla ilgili de tavsiyeler verdi.

Ziyaret, görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ve başarı dilekleriyle sona erdi.