Savunma Sanatları ve Sportif Aktiviteler Topluluğundan Rektör Alma’ya Ziyaret

Savunma Sanatları ve Sportif Aktiviteler Topluluğu üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı’yı makamında ziyaret ettiler.

Savunma Sanatları ve Sportif Aktiviteler Topluluğundan Rektör Alma’ya Ziyaret

Ziyaret kapsamında topluluk üyeleri tarafından Rektör Alma'ya geçmiş ve gelecek projeler hakkında bilgi verildi.

Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Rektör Alma, öğrencilerin aktif katılımından ve toplulukların üniversite yaşamına kattığı renkten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Rektör Alma ayrıca öğrencilerin sportif ve kültürel etkinliklere katılımının akademik başarılarını da olumlu yönde etkilediğine vurgu yaptı.

Ziyaretin son bölümünde topluluk üyelerine nazik ziyaretleri ve bilgilendirici sunumları için teşekkür eden Rektör Alma, topluluğun gelecekteki etkinlikleri için başarılar diledi ve üniversite yönetimi olarak desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 21 Şubat 2024

24. Dönem Iğdır Milletvekili ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’dan Rektör Alma’ya Ziyaret
24. Dönem Iğdır Milletvekili ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.