Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’dan Rektör Alma’ya Taziye Ziyareti

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya taziye ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaret kapsamında yaşadığı üzüntüyü dile getiren Rektör Yıldız, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve ailesine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

Rektör Yıldız ayrıca iki üniversite arasındaki iş birliğinin ve dostluğun önemine dikkat çekti.

Nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alma ise Rektör Yıldız’a teşekkür etti.

Ziyaret, iyi niyet dilekleri ve hediye takdimiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 2 Nisan 2024

Rektör Alma, İlim Yayma Cemiyeti İftar Yemeğine Katıldı
İlim Yayma Cemiyeti Iğdır Şubesi, ilimizde öğrenim gören öğrenciler için iftar yemeği düzenledi.