Türkiye Gezisi Platformundan Rektör Alma’ya Ziyaret

Cihannüma Dayanışma ve İş birliği Derneği ile İlim Yayma Cemiyeti'nin destekleriyle her yıl 10 şehir ve 8 yılda tüm Türkiye’yi gezmeyi amaçlayan Türkiye Gezisi platformu öğrencileri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Türkiye Gezisi Platformundan Rektör Alma’ya Ziyaret

Rektörlük Sedir Odası’nda gerçekleşen ziyarette öğrenciler ile bir süre sohbet eden Rektör Alma, Üniversitemiz hakkında bilgiler paylaştı ve kendi kariyer yaşamından anekdotlarla başarılı bir kariyerin basamakları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerin üniversite hakkındaki sorularını da cevaplayan Rektör Alma, ziyaret anısına öğrenciler ile fotoğraf çektirdi.

Türkiye Gezisi platformu öğrencileri ise Iğdır’ı ve Iğdır Üniversitesini beğendiklerini ve ziyaret etmekten mutlu olduklarını ifade ettiler.

Basın Yayın 31 Ağustos 2023

Iğdır İl Müftüsü Zahit Demirel’den Rektör Alma’ya İade-i Ziyaret
Iğdır İl Müftüsü Zahit Demirel, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya iade-i ziyarette bulundu.