Tuzluca Meslek Yüksekokulu, Çocuklar İçin Eğlenceli Bir Etkinlik Düzenledi

Tuzluca Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi bölümü ikinci sınıf öğrencileri tarafından Güllüce Mollakamer Mevlana Anaokulu için eğlenceli ve eğitici bir etkinlik düzenlendi.

Tuzluca Meslek Yüksekokulu, Çocuklar İçin Eğlenceli Bir Etkinlik Düzenledi

Tuzluca Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi bölümü ikinci sınıf öğrencileri tarafından Güllüce Mollakamer Mevlana Anaokulu öğrencileri için eğlenceli ve eğitici bir etkinlik düzenlendi.

Tuzluca Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi bölümü ikinci sınıf öğrencileri, çocuk ve oyun dersi kapsamında Güllüce Mollakamer Mevlana Anaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Etkinlik kapsamında fazla enerjiyi atma kuramı çerçevesinde parkur oyunları ile yarışmalar düzenlendi.

Etkinlikte ayrıca öğrencilere geri dönüştürülmüş materyallerden nasıl oyuncaklar yapılabileceğini öğreten bir materyal dersi de verildi.

Minik öğrencilerin ilgiyle takip ettiği derste, geri dönüştürülmüş malzemelerden kalemlikler, tokalar ve oyuncaklar üretildi. Üretilen bu oyuncaklar minik öğrencilere hediye edildi.

Etkinlik son olarak tuz mağarası gezisiyle tamamlandı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 29 Nisan 2024

Sayıştay Başkanı Metin Yener ve Azerbaycan Sayıştayı Başkanı Vugar Gulmammadov’dan Rektör Alma’ya Ziyaret
Sayıştay Başkanı Metin Yener, Azerbaycan Sayıştayı Başkanı Vugar Gulmammadov ve beraberindeki heyet ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.