Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Tuzluca MYO, Oryantasyon Programı Düzenledi

Eğitim–öğretime yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerimizin üniversite ve şehir yaşamına adapte olmalarını sağlamak amacıyla Tuzluca Meslek Yüksekokulu tarafından Oryantasyon Programı düzenlendi.

Eğitim – öğretime yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerimizin üniversite ve şehir yaşamına adapte olmalarını sağlamak amacıyla Tuzluca Meslek Yüksekokulu tarafından Oryantasyon Programı düzenlendi.

8 Eylül Şehitleri Konferans Salonunda düzenlenen programa; Tuzluca Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fikret Türkan, Eğitim- Bir-Sen Üniversite Şube Başkanı Öğr. Gör. Servet Türkan, Tuzluca MYO müdür yardımcıları, akademik ve idari personel ile öğrenciler katılım sağladı.


Oryantasyon Programı kapsamında bir sunum yapan Tuzluca MYO Müdürü Doç. Dr. Fikret Türkan, öğrencilerimizin Üniversitemize uyum süreçlerini hızlandırarak için akademik ve idari birimlerin işleyiş şekli ve öğrencilerimizin bu birimlerden nasıl destek alabilecekleri konusunda bilgilendirmede bulundu.


Öğrencilerimizin dersler dışında faydalanabileceği alanlar hakkında da açıklama yapan Doç. Dr. Türkan, başvuru noktaları, kulüpler, spor ve sosyal tesisler, laboratuvarlar ve kütüphaneler gibi olanakların detaylarını paylaştı.


Programda daha sonra idari personel Mesut Sapan, öğrencilerin aktif olarak kullandığı ALMS, dilekçeler, formlar ve öğrenci otomasyonu gibi uygulamaların kullanımına dair sunum yaptı.

Oryantasyon Programında son olarak Tuzluca MYO Müdür Yardımcısı ve Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Aysun Altay bir sunum gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin öğrencilere yönelik olanaklarından bahseden Öğr. Gör. Altay, ayrıca kariyer merkezi staj başvuruları ve BTK Akademi Online Eğitim Platformu’nun kullanışı hakkında bilgilendirmede bulundu

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 9 Kasım 2023
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Rektör Alma’dan Üniversitemizde Çalışmalar Yapan Cezayirli Araştırmacılara Sertifika Takdimi
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Cezayir’deki Abbes Laghrour Üniversitesi, Kasdi Merbah Ouargla Üniversitesi ve Mustapha Stambouli Mascara Üniversitesinden bilimsel araştırma yapmak için Üniversitemize gelen araştırmacılara sertifikalarını takdim etti.