Uluslararası Öğrencilere Iğdır'ın Doğal ve Tarihi Güzellikleri Gezdirildi

Üniversitemizde eğitim alan uluslararası öğrencilere yönelik günübirlik gezi düzenlendi.

Uluslararasılaşma misyonu kapsamında önemli başarılara imza atan Üniversitemiz, her yıl dünyanın farklı ülkelerinden gelen çok sayıda yabancı öğrenciye ev sahipliği yapıyor.

Üniversitemizde eğitim alan uluslararası öğrencilerin akademik ve kültürel ortamlarında başarılı olmalarına yardımcı olmak için pek çok sosyal, kültürel ve eğitsel etkinliğe imza atılıyor.

Bu kapsamda yabancı uyruklu öğrencilere yönelik Öğrenci Dekanlığı ve Coğrafya Topluluğu öncülüğünde Iğdır’da bulunan doğal, kültürel ve tarihsel öneme sahip alanlara gezi düzenlendi.

Iğdır Kervansarayı, Tuz Mağarası ve Tuzluca’da bulunan Gökkuşağı Tepelerine yapılan günübirlik geziye Üniversitemizde farklı bölümlerde öğrenim gören çok sayıda öğrenci katıldı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 10 Mayıs 2024

Rektör Alma, Yahya Eren İleri Araştırma Laboratuvarı’nda İncelemelerde Bulundu
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Bitlis Eren Üniversitesi Yahya Eren İleri Araştırma Laboratuvarı’nda incelemelerde bulundu. Rektör Alma burada laboratuvarın teknolojik alt yapısı ve yürütülen araştırmalar hakkında bilgi aldı.