Üniversite Ulaşım Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü ile şehir merkezi arasındaki toplu taşıma hizmetlerinin değerlendirilmesi amacıyla bir toplantı düzenlendi.

Üniversite Ulaşım Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Iğdır Vali Ercan Turan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Vali Yardımcısı Ömer Said Karakaş, İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca, Iğdır Belediye Başkan Yardımcıları, Iğdır Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Savaş Karapınar, ilgili kurum yetkilileri, minibüs kooperatif başkanları, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

Toplantı kapsamında sürücüler ve öğrencilerin karşılaştığı sorunlar, beklentiler ve talepler ele alındı.

Toplantıda konuşan Valimiz Ercan Turan, taşıma hizmetlerinin daha etkin ve kaliteli sunulmasında ortak aklın kullanılmasının önemine dikkat çekti.

Öğrencilerin hak ve hukuklarını gözetirken, hat sahiplerinin de emeklerinin korunması gerektiğini ifade eden Valimiz Turan, şehir içi ulaşım master planı ile ilgili hazırlıklara başlanılacağını ve ilerleyen günlerde Ulaşım Çalıştayı yapılacağını söyledi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 2 Kasım 2023

Rektör Alma’dan Ağrı Kombina Müdürü Keskin’e Ziyaret
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Et ve Süt Kurumu Ağrı Kombina Müdürü Hasan Keskin’i ziyaret etti.