Üniversitemiz, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Tarafından Desteklenen Dijital Genç Yapay Zekâ Ekosistemi'ne Kabul Edildi

Iğdır Üniversitesi bünyesindeki Uluslararası Öğrenci Topluluğu ve Girişimci Tıbbi Sekreterler Topluluğu Öğrenci Kulüplerinin Danışmanı Sayın Öğr. Gör. Mustafa Cesur'un rehberliğinde yapılan başvuru, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından desteklenen Dijital Genç Yapay Zekâ Ekosistemi'ne kabul edildi.

Dijital Genç Yapay Zekâ Ekosistemi, aylık düzenlenecek webinarlar, hem yüz yüze hem de çevrim içi gerçekleştirilecek yapay zekâ konulu eğitimler, kulüp etkinliklerine konuşmacı ve eğitmen olarak katılım imkânları sunacak.

Ayrıca, öğrencilere Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'ne teknik gezi düzenleme fırsatı ve kariyerlerini destekleyecek ödüller sağlanacak.

Bu ekosisteme katılım, öğrencilerin yapay zekâ alanındaki güncel gelişmeleri yakından takip etmelerine, alanında uzman kişilerle tanışıp deneyimlerini paylaşmalarına ve bu sayede kariyerlerine katkıda bulunacak değerli bilgiler edinmelerine de olanak tanıyacak.

Ekosistem bünyesinde düzenlenecek etkinlik duyurularına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 9 Şubat 2024

Rektör Alma, Yeni Açılan e-Spor Salonunda  İncelemelerde Bulundu
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Üniversitemiz Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü’nde 2023 yılında hizmete giren merkezi derslikler binasında incelemelerde bulundu.