Üniversitemiz Heyetinden Artvin Çoruh Üniversitesine Ziyaret

Üniversitemizden Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş başkanlığındaki heyet, “Kurumlararası Akademik İş Birlikleri Değerlendirme Toplantısı ve Deneyim Paylaşım Etkinliği” kapsamında Artvin Çoruh Üniversitesine gitti.

Üniversitemiz Heyetinden Artvin Çoruh Üniversitesine Ziyaret

Prof. Dr. Demirtaş’ın yanı sıra Doç. Dr. Ahmet Tan, Dr. Öğr. Üyesi Fatih Gül, Öğr. Gör. Musa Karadağ ve Öğr. Gör. Mehmet Ali Demirci’nin yer aldığı heyet, burada Rektör Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede; geleceğin eğitim anlayışını şekillendirmek, öğrencilere ve paydaşlara nitelikli hizmet sunmak ve ortak projeler tesis etmek için nasıl bir yol haritasının çizileceği hususunda değerlendirmeler yapıldı.

Rektör Bilgin ile görüşmenin ardından heyetin cihazlar ve bilimsel çalışmalar ile ilgili toplantıları ve ziyaretleri devam etti.

Ayrıca Artvin Valiliği tarafından açılan mağaza zincirlerinde, iki üniversitenin ortak katkılarıyla üretilen ürünün tanıtımı yapıldı.

Basın Yayın 17 Ağustos 2023

Rektör Alma, Vali Ercan Turan İçin Düzenlenen Karşılama Törenine Katıldı
Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Iğdır’a Vali olarak atanan Ercan Turan için karşılama töreni düzenlendi.